bu gece soooğnnn, biraz sonraaağğğğ... ehue =)

18 Eylül 2009 Cuma § 2

Evet, sanırım son yazım. Yani son derken bak şimdi hemen dur, öle son deil hacı be =))) 4 gün falan yazamam sanırım, sanırım deil yazamıcam. İşte Antalya. Yarından itibaren netle alakam kesiliyo=) ama yazıcam kağıtlar ne güne duruyo?! gelir geçiririm sonra mis gibi buraya Antalyabokusugünlüüsü diye=))
Bavul hazırlamaktan tiksiniyorum. zaten 3 gün kalıcaz orda 3 parça eşya alsam yeter diğğ miğğ lan!? :/
Özlücem be :/ Belki gidip gelene kadar TTnet kendini bulmuş ve nirvanaya ermiş olurda ben de rahat rahat yazarım okurum vs vs. Kuzen hayvani bi şekilde beni yanında istiyo, acaip bi gazla gidiorum sanırım ha :D hadibağalım hayırlara..
zaten mal gibiyim yazamıyorum, bi de annemin içindeki melek görevini tamamlamış sanırım, terketti bizi. Daha doğrusu sadece beni. Annem yine eski sinirli haline dönüyo :/ pıhh... bi ara cidden inanmıştım lan! ah bee.. neyse azcık değerimi anlasınlar, 3-4 gün evde ben olmayınca, eeey gidim ey.

iwantmymuseback,giveitback!

olacaağk olacaağk olacak okadaağr, olacaaağk olacaağk olacak okadaaağr programı vardı biliosunuz, orda bi tipleme vardı bide he bildinmi? onun gibi kapatmak istiyorum bu naalet postumu;

beni özleyin anacım, baaaay!

ihi=)

-N-

What's this?

You are currently reading bu gece soooğnnn, biraz sonraaağğğğ... ehue =) at Radioactive Lullabies.

meta

§ 2 Response to “bu gece soooğnnn, biraz sonraaağğğğ... ehue =)”